İçinde < article > bilgisi geçen 5 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Her Satırda 3 Sütun Olan 6 Satırlık Web Sayfası Tasarımını BootStrap Temayla Oluşturma
Web sayfası tasarımında satırlar ve sütunlar önemli yer tutmaktadır. Sayfa tasarımı satır bazında yapılabildiği gibi sütun bazında da yapılabilir. Kütüphaneler bu yöntemleri kullanarak sayfa tasarımı konusunda programcıya yardımcı olur.
Kategorisi: Html 104 defa okundu
Tarih: 15.10.2024 08:10:09 Etiket: web sayfası tasarım div bootstrap takvim 

Mevsimlere Ait Ayları Sayfa İçi Link Kullanarak Web Sayfasında Gösterme
Kişisel blog sitelerinde, ürün tanıtımlarında, kariyer listelerinde genellikle tek sayfa kullanılır. Sayfa içi link oluşturularak sayfaların işlevselliği arttırılır. Bu uygulamada html5 etiketlerini kullanarak sayfa tasarımını yapacağız. Sayfa içi linkler oluşturarak sayfanın tasarımını gerçekleştireceğiz. Mevsimler ve mevsimlere ait ayları bu uygulama için kullanacağız.
Kategorisi: Html 13 defa okundu
Tarih: 30.09.2024 10:09:33 Etiket: html5 header article section footer sayfa içi link 

BrowseNCode: The Ultimate Integrated Environment for Streamlined Coding
Introducing 'BrowseNCode', an all-encompassing Integrated Development Environment (IDE) designed specifically for Python enthusiasts who want to develop coding. This article explores the versatile tool that goes beyond just code editing and web search.
Kategorisi: Python 5 defa okundu
Tarih: 24.02.2024 20:02:14 Etiket: Python IDE Streamlined Workflow Development Tools Integrated Development Environment (IDE) 

Unity Programında Tuğla Kırma Oyunu Partigle Efekt Oluşturuyoruz
Tuğlalarımız kırıldığında kırılma efekti oluşturmak istiyoruz. Burada mavi ve yeşil iki adet tuşlamız vardı. Her tuğla için kendi renginde efektler oluşturalım. Sahnede farenin sağ tuşuna basalım. Buradan Effects menüsümden Particle System komutunu seçelim. Bundan bir tane daha oluşturalım. Bunların adını BrickEffect ve BrickBrokenEffect olarak belirleyelim. Prefabs klasörü altında Effects isminde bir klasör oluşturalım. Bu iki efekti bu klasörün içine atalım.
Kategorisi: Unity 4 defa okundu
Tarih: 3.04.2021 16:04:14 Etiket: unity oyun c# animasyon 

Nesne Tabanlı Programlamada Virtual ve Override Metotlar
Temel sınıftan türetilmiş sınıflara aktarılan metotları her zaman olduğu gibi kullanmak istemeyebiliriz. Bu metotları türetilmiş sınıf içerisinde yeniden tanımlayabilmek için virtual ve override anahtar sözcüklerini kullanırız.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 30.01.2020 14:01:37 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar