İçinde < Mobil Programlama > bilgisi geçen 4 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Mesleki Gelişim Dersi Birinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Mesleki Gelişim Dersi Sınav Soruları Nelerdir. Mesleki Gelişim Dersi Birinci Dönem Birinci Yazılı Sınav Soruları Nelerdir. Sınav Sorularını Nereden Bulabilirim. Mesleki Gelişim Dersi Çalışma Sorularını Nereden Bulabilirim
Kategorisi: İş Güvenliği 64 defa okundu
Tarih: 27.09.2024 14:09:05 Etiket: meslek etiği ahilik iş güvenliği 

Meslek Etiğine Uygun Problem Çözme
Dünyada ekonomiye yön veren temel sektörler; tarım, sanayi ve hizmet sektörleridir. Son yıllarda hem gelişmiş hem de gelişmekte olan ülkelerde hizmet sektörü, tarım ve sanayi sektörlerine oranla daha fazla gelir getirdiği için diğer iki temel sektörü geride bırakmıştır.
Kategorisi: Ahilik 10 defa okundu
Tarih: 10.09.2024 14:09:12 Etiket: meslek etiği ahilik ahilik ilkeleri 

Ahilik ve Ahilik İlkeleri
Osmanlıdan günümüze kadar gelen “Pabucu dama atılmak” deyiminin kökleri, Ahilik teşkilatına dayanmaktadır. Müşteri aldığı bir ayakkabıdan (pabuçtan) memnun olmaz ise hemen esnaf şeyhi, kâhya, yiğitbaşı, vb. şikayet makamlarını takip ederek ilgili kişiye şikâyetini dile getirirdi. Bu durum incelendikten sonra söz konusu kusur esnaftan kaynaklanmış ise o ayakkabının ücreti müşteriye iade edilirdi.
Kategorisi: Ahilik 2 defa okundu
Tarih: 10.09.2024 14:09:59 Etiket: meslek etiği ahilik ahilik ilkeleri 

Meslek Etiği ve İletişim
İletişim kurmak; nefes almak, yemek yemek, su içmek gibi insanın en temel ihtiyaçlarından biridir. Ancak bu durum, özellikle şiddete dayalı iletişimde olduğu gibi, kurulan bütün iletişim şekillerinin doğru ve etkili olduğunu göstermez. İnsanın, çevresiyle etkili bir iletişim kurup sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat geçirmesi için (önyargısız dinlemek, empati kurmak, farklılıklara saygılı olmak gibi) dikkat etmesi gereken kurallar bulunmaktadır.
Kategorisi: Ahilik 4 defa okundu
Tarih: 10.09.2024 14:09:56 Etiket: meslek etiği ahilik ahlak