İçinde < windows media player > bilgisi geçen 4 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Ses ve Video Dosyasını c# Windows Form Uygulamasında Oynatma
Burada, ses ve video dosyalarının yerel bir veritabanında nasıl saklanacağını ve nasıl geri yükleneceğini ve ardından Windows Media Player'da nasıl oynatılacağını açıklayacağım. Bir COM bileşeni, yani Windows'ta yerleşik medya oynatıcı kullandım. Aşağıdaki noktaları açıklayacağım:
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 5.02.2023 15:02:51 Etiket: windows media player video sound project 

c# Form Sayfalarında İstenen Videoyu Windows Media Player Kullanarak Oynatma
Form sayfalarında kullanılan özelliklerden biri de videoları çalıştırmaktır. Videoları çalıştırmak için kullanılan bir nesne varsayılan olarak ToolBox panelinde yoktur. Ayrıca video oynatmak için kullanılan değişik kütüphaneler mevcuttur. Biz burada Windows Media Player kullanarak videoyu oynatmayı düşünüyoruz.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 27.01.2023 16:01:58 Etiket: c# media player play windows 

Windows Medya Player Programı
Neredeyse tüm Windows işletim sistemlerinde kurulu olarak gelen bu program, bilgisayarda gerek müzik dinlemek gerekse video seyretmek için kullanılmaktadır. Birçok müzik ve video formatını desteklemektedir. Kullanımı kolay, video ve müzik dosyaları üzerinde birçok işlemi gerçekleştirmek mümkündür.
Kategorisi: Windows 7 4 defa okundu
Tarih: 29.04.2019 15:04:09 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama 

İşletim Sisteminde Masaüstüne Programlara Ait Kısayol Simgesi Oluşturma
Bilgisayarınızı açıp Windows'da oturum açtıktan sonra gördüğünüz ana ekrana Masaüstü denir. Gerçek bir masa üstü gibi çalışmanız için bir yüzey sunar. Programları ve klasörleri açtığınızda masaüstünde gösterilirler. Dosyalar ve klasörler gibi öğeleri de masaüstüne yerleştirebilir ve istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Kategorisi: Windows 7 0 defa okundu
Tarih: 21.04.2019 14:04:56 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama