İçinde < d > bilgisi geçen 3958 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12345678910...
 
Her Satırda 3 Sütun Olan 6 Satırlık Web Sayfası Tasarımını BootStrap Temayla Oluşturma
Web sayfası tasarımında satırlar ve sütunlar önemli yer tutmaktadır. Sayfa tasarımı satır bazında yapılabildiği gibi sütun bazında da yapılabilir. Kütüphaneler bu yöntemleri kullanarak sayfa tasarımı konusunda programcıya yardımcı olur.
Kategorisi: Html 104 defa okundu
Tarih: 15.10.2024 08:10:09 Etiket: web sayfası tasarım div bootstrap takvim 

Web Sayfası Tanımı
Web sayfaları, internet üzerindeki bilgilere erişim sağlayan, HTML ile oluşturulmuş ve tarayıcılar aracılığıyla görüntülenen dijital belgeler olarak tanımlanır. Temel yapısı; başlık, metin içeriği, görseller, medya ve hiper bağlantılardan oluşur. Web sayfaları, CSS ile görsel düzenleme yapılırken, JavaScript ile dinamik ve etkileşimli hale getirilebilir. İçerik Yönetim Sistemleri (CMS) ise kod bilgisi olmadan web sayfası oluşturmayı kolaylaştırır. Web sayfaları statik ve dinamik olmak üzere farklı türlerde olabilir. Tasarımında kullanıcı dostu gezinme, mobil uyumluluk (responsive design) ve hızlı yükleme süresi önemli faktörlerdir. Arama motoru optimizasyonu (SEO) ise web sayfalarının arama motorlarındaki görünürlüğünü artırmak için kullanılır. Güvenlik önlemleri ve düzenli bakım, web sayfasının güvenliğini ve performansını sağlar. Sonuç olarak, iyi tasarlanmış ve doğru stratejilerle desteklenen web sayfaları, çevrim içi varlığın temelidir.
Kategorisi: Html 15 defa okundu
Tarih: 8.10.2024 17:10:30 Etiket: d 

Kurulu Sistemin Sürücü(Driver) Yedekleri Nasıl Alınır
Özellikle Windows işletim sistemi kullananların en sık yaptığı işlemlerden biri de siztem yavaşladığında ya da virüslendiğinde bilgisayara format atmaktır. Günümüzde format atma işlemleri kolaylaşmasına rağmen sisteme ait driver yani sürücülerin yüklenmesi en zahmetli olan işlemlerden birini oluşturur. Vereceğimiz yöntemle kurulu sisteme ait driverları yedekleyip kullanabilirsiniz.
Kategorisi: Windows 10 1 defa okundu
Tarih: 5.10.2024 16:10:05 Etiket: driver sürücü yedekleme dism 

Web Sayfası
Web sayfaları, dijital dünyada bilginin, ürünlerin ve hizmetlerin sunulması için kritik bir platform sağlar. Doğru teknolojiler kullanılarak tasarlanmış bir web sayfası, kullanıcı dostu ve etkili olabilir. Web sayfası oluşturmanın temeli, doğru yapı, estetik tasarım ve kullanıcı deneyimini iyileştiren stratejilere dayanır. SEO, güvenlik ve bakım gibi unsurlarla da desteklenen web sayfaları, başarılı bir çevrim içi varlık yaratmanın temel taşlarıdır.
Kategorisi: Html 76 defa okundu
Tarih: 5.10.2024 15:10:12 Etiket: web page html www 

Ücretsiz Ses Dosyası İndirilebilecek Siteler Nelerdir
Web sayfalarını tasarlarken en sık başvurulan kaynaklardan biri de ses dosyalarıdır. Ses dosyalarını tek tek hazırlayabileceğiniz gibi hazır ses dosyalarını internetten ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndirebileceğiz web sitelerini burada paylaşıyorum.
Kategorisi: Css 2 defa okundu
Tarih: 1.10.2024 12:10:36 Etiket: sound play free music archive soundcloud incompetech bensound 

Ücretsiz Manzara Resmi İndirilebilecek Siteler Nelerdir
Web sayfalarını tasarlarken en sık başvurulan kaynaklardan biri de resimlerdir. Resimleri tek tek hazırlayabileceğiniz gibi hazır resimleri internetten indirebilirsiniz. Ücretsiz olarak indirebileceğiz web sitelerini burada paylaşıyorum.
Kategorisi: Html 4 defa okundu
Tarih: 1.10.2024 12:10:24 Etiket: image picture free download freepik unsplash pixabay 

Başakşehirin 2024-2025 UEFA Konferans Ligindeki Grup Aşaması Maç Programını Liste ve Tablo Kullanarak Web Sayfasında Listeleme
Web sayfalarında genellikle te sütun kullanılacaksa liste elemanlarından, birden fazla sütun kullanılacaksa tablo elemanından yararlanılır. Bu uygulamada Başakşehir'in 2024-2025 UEFA Konferans Ligi'ndeki grup aşaması maç programını hem liste hem tablo hem de bootstrap tema kullanarak web sayfasında listeleyeceğiz.
Kategorisi: Html 7 defa okundu
Tarih: 26.09.2024 15:09:21 Etiket: uefa avrupa ligi başakşehir table bootstrap 

Fenerbahçenin 2024-2025 UEFA Avrupa Ligindeki Grup Aşaması Maç Programını Liste ve Tablo Kullanarak Web Sayfasında Listeleme
Web sayfalarında genellikle te sütun kullanılacaksa liste elemanlarından, birden fazla sütun kullanılacaksa tablo elemanından yararlanılır. Bu uygulamada Fenerbahçe'nin 2024-2025 UEFA Avrupa Ligi'ndeki grup aşaması maç programını hem liste hem tablo hem de bootstrap tema kullanarak web sayfasında listeleyeceğiz.
Kategorisi: Html 8 defa okundu
Tarih: 26.09.2024 15:09:32 Etiket: uefa avrupa ligi fenerbahçe table bootstrap 

12345678910...